Bij Stijger Garden Deco zijn ze klaar voor het voorjaar

Berkel en Rodenrijs – De lente laat zich gelukkig niet tegenhouden door het coronavirus. In deze tijd is de tuin misschien juist de plek om vaker tijd door te brengen. Misschien was u wel van plan uw tuin op te knappen of opnieuw in te richten.

Stijger Garden Deco is een onderdeel van Stijger Garden Design, een veelzijdig hoveniersbedrijf op het gebied van tuininrichting. Aan de noordkant van Berkel hebben zij een eigen tuinplantenkwekerij en een webwinkel met showroom, waar met betrekking tot tuindecoratie de leukste dingen kunnen worden gevonden.
De broers Denny en Ronald Stijger zijn samen met Sonja Stijger de gezichten achter Stijger Garden Deco. Ondanks dat het niet rustig is met de activiteiten op het gebied van tuinaanleg en onderhoud, hebben Ronald en Denny een manier gevonden om een extra dagdeel open te zijn met de kwekerij en showroom.
Op vrijdagmiddag en zaterdag is Ronald op de kwekerij te vinden waar iedereen dan zonder afspraak langs kan komen. Door de ruime ervaring met tuininrichting kan hij helpen bij het kiezen van de juiste planten en advies geven met betrekking tot de juiste plek in de tuin. Het bestellen van planten volgens een door klanten aangeleverde plantenlijst(je), behoort ook tot één van de mogelijkheden. Daarnaast kan men er terecht voor diverse soorten tuinbemesting voor onder andere border en gazon.
Voor het zeer originele assortiment aan plantenbakken, potten, verlichting, tuinhaarden, vogelhuisjes en andere tuindecoratie kunt u een kijkje nemen in de showroom of in de webshop www.sgdeco.nl.
Zowel kwekerij als showroom zijn van maart t/m oktober elke vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Ook kan men er buiten deze tijden op afspraak terecht.

Corona maatregelen

Zolang het verantwoord kan, blijven de kwekerij en showroom ook tijdens de coronacrisis geopend. Daarbij worden de adviezen van het RIVM nauw opgevolgd. Omdat veiligheid van klanten en het team bovenaan staan zijn er wel aanpassingen in het beleid bij Stijger Garden Design. Zo wordt er gevraagd minimaal 1,5 meter afstand te houden en betalingen met de pin te voldoen. Houd voor actuele berichtgeving de website in de gaten: www.sgdeco.nl.
Stijger Garden Deco is gevestigd aan de A.H. Verweijweg 12 te Berkel en Rodenrijs.