Deuren kopen met videobellen

Berkel en Rodenrijs - Vanwege het coronavirus zijn ondernemers genoodzaakt met creatieve oplossingen te komen om zo toch hun klanten van dienst te kunnen zijn. Daarom is het bij Deurenspecialist Simon Maree nu ook mogelijk om een videogesprek met een van hun adviseurs te plannen.

Een digitale rondleiding en passend advies via een videogesprek; dé oplossing voor Simon Maree om de richtlijnen van het RIVM te handhaven en in deze lastige tijd toch al hun klanten te blijven bedienen. Tijdens een videogesprek neemt een adviseur van Deurenspecialist Simon Maree de klant mee langs de verschillende collecties uit de showroom, zonder dat de klant fysiek aanwezig hoeft te zijn. Vooralsnog is ook de showroom geopend, uiteraard worden ook hier alle richtlijnen gehandhaafd.

Videogesprek aanvragen

“Het kan niet anders dan dat u de komende periode iets merkt van de maatregelen die door ons en andere bedrijven genomen worden. In deze onzekere periode nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om het effect van dit virus te reduceren. We moeten elkaar in deze tijden een beetje tegemoetkomen”, aldus eigenaar Sam Maree. Een videogesprek aanvragen kan via het contactformulier op simonmaree.nl of door te mailen naar info@simonmaree.nl. Zij zullen vervolgens contact opnemen om een videogesprek in te plannen.
Heeft u vragen over de maatregelen of wilt u meer informatie over Deurenspecialist Simon Maree, kijk dan op de website www.simonmaree.nl.