Bergschenhoek - De halve finale van het bekertoernooi voor het tweede damesteam van Volley2b werd gespeeld in Sporthal De Basis in Sliedrecht. De tegenstanders uit Groot Ammers staan bovenaan in de reguliere competitie; twee weken geleden ging de onderlinge competitiewedstrijd met 3-1 naar Groot-Ammers. Er stond dus een pittige wedstrijd op het programma met een verre van compleet team. Tijdens het warmlopen zagen de dames dat Groot Ammers op volle sterkte was komen opdagen.
Vol zelfvertrouwen en met de juiste instelling zijn de dames van start gegaan. Het was een spannende eerste set, die uiteindelijk door erg veel inzet met 25-20 werd gewonnen door Volley2b. Tijdens de tweede set gingen de dames goed van start, maar konden ze geen afstand nemen van Groot-Ammers. Uiteindelijk was er een achterstand van 5 punten. Deze achterstand konden de dames van Volley2b gelukkig op tijd wegwerken en ze trokken ook deze set naar zich toe met een stand van 26-24.
Set 3 was een stuk moeizamer, doordat de tegenstander beter in hun spel kwamen en met een sterke aanval aan de haal gingen met deze set (14-25).
Set 4 moesten de dames van Volley2b zich gaan herpakken om zo de bekerfinale te bereiken, met dezelfde instelling als ze in set 1 van start gingen. De teams waren weer aan elkaar gewaagd en gingen dan ook lange tijd gelijk op. Uiteindelijk was er een goede service-serie van Angela en een zeer goede reeks blokkeringen van Fieke nodig om afstand te nemen. De dames pakte de vierde set uiteindelijk met 25-16 en bereikte zo als underdog de finale.