Boekenweek 2020

Schrijversmarkt nodigt lokale auteurs en dichters uit

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de Boekenweek (7 tot en met 15 maart) organiseert Bibliotheek Oostland in haar vestiging in Berkel en Rodenrijs een tweetal evenementen. Daarnaast presenteert het schrijvers- en dichterscollectief Oostland Literair op 11 maart in het gemeentehuis in Bergschenhoek de nieuwe verhalenbundel 2020 met als titel '75 Jaar Vrijheid', aanvang 14.00 uur.

Zaterdag 7 maart is er van 12.00 tot 14.00 uur een Schrijversmarkt. Auteurs uit Oostland kunnen zich aanmelden voor deelname aan de Schrijversmarkt. Ter plekke kunnen zij hun boek of boeken presenteren aan het publiek. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor te dragen uit eigen werk.
Ook dichters uit Oostland zijn met hun bundel(s) van harte welkom. En ook zij kunnen uiteraard hun gedichten voordragen.
Op maandag 9 maart, aanvang 20.00 uur, vertelt de Berkelse auteur Astrid van den Bulk over haar even indringende als intrigerende boek 'En toch...'. Hierin beschrijft ze op een aangrijpbare manier de periode waarin haar moeder besloot om te stoppen met eten en drinken en zo zelf euthanasie pleegde.

Aanmelden

Aanmelden voor zowel deelname aan de Schrijversmarkt als de avond met Astrid van den Bulk kan via n.fase@bibliotheekoostland.nl. Geef wel even aan of je tijdens de Schrijversmarkt ook wil voordragen. De toegang tot beide evenementen in de Bibliotheek Oostland aan de Nieuwstraat in Berkel en Rodenrijs is gratis.