Leden BVCB op bezoek bij ADO Den Haag

Bergschenhoek - De activiteitencommissie van BVCB had op zaterdag 15 februari een bezoek geregeld naar de wedstrijd van ADO Den Haag tegen PSV.

Na de overwinning van BVCB 1 tegen Nootdorp verzamelden zich rond zes uur ruim 150 leden en hun familieleden op De Sporthoek. Daar werden de kaarten uitgedeeld en stonden er bussen van Leo Ringelberg klaar om iedereen een half uur later naar het ADO stadion te vervoeren. “Voor de meeste jonge leden is dit een eerste keer in een groot stadion en dat is natuurlijk prachtig om te zien”, zegt organisator Arjan Korving.
Eenmaal in het stadion noemde de speaker onder andere BVCB als vaste bezoeker en dat was erg leuk. Het weer en met name de wind werd steeds slechter en daar hadden de spelers zichtbaar last van. Ook op de tribune werd het niet aangenamer, mede doordat het ADO spel niet iets was om over naar huis te schrijven. Het was dan ook PSV die de doelpunten ging maken in het Car Jeans stadion en dus viel er voor de BVCB’ers niet veel te juichen. Maar ondanks het weer en het slechte spel stapte iedereen na een heerlijk broodje Haagse worst toch vrolijk de warme bus in naar Bergschenhoek. Ondanks dit verlies heeft deze leuke groep mensen een mooie avond gehad.