SV Collection adviseert, importeert en ontwikkelt onderscheidende designmeubelen voor de professionele markt. Vanuit onze collecties denken wij mee met opdrachtgever, (interieur)architect en consultant. Je komt onze collecties tegen in kantoren, universiteiten en publieke ruimten.

Vanuit ons logistieke centrum in Bergschenhoek verzorgen we de distributie en montage van de meubelen. We doen dit met een vast en hecht team, waarin plek is voor een nieuwe collega:

Logistiek medewerker/meubelmonteur

WAT GA JE DOEN?

Je vindt het leuk om actief bezig te zijn met inhuizen en monteren van meubilair. Je komt daarbij in de mooiste kantoren van Nederland. Soms is het werk fysiek best zwaar, maar de tevreden glimlach van de klant helpt je om dit snel te vergeten. Je bent verantwoordelijk voor het goed afleveren en opleveren van de meubels en je gaat pas weg als iedereen blij is. Daarnaast je bent in staat om op een professionele manier te schakelen met je directe collega’s en opdrachtgevers op locatie.

WAT BIEDEN WE JE?

Een plezierige werksfeer, werk dat je samen met je collega kunt uitvoeren, de mogelijkheid voor opleiding of training en een marktconform salaris.

WIE BEN JIJ?

Ben je rond de 25 jaar en heb je een B-rijbewijs? Heb je spierballen, ben je gezellig voor je collega’s, recht door zee en heb je technische aanleg? Stuur ons dan een appje 06 46421538 of mail je CV naar peter@sv.nl.