Vacature Allround Stoffeerder (fulltime)

De Berckelaer Wonen & Slapen is op zoek naar een handige en zelfstandige allround stoffeerder voor de Woninginrichting-Aanhuis afdeling.

Een klusser van formaat. Iemand die gespecialiseerd is in het inmeten en monteren van alle vormen van raamdecoratie, het inmeten en leggen van diverse vloeren en het stofferen van trappen.

In deze functie werk je grotendeels samen met een collega of zelfstandig. Je komt op verschillende plaatsen in de regio en staat verschillende mensen te woord. Je bent verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van de planning. Jij hebt oog voor detail, technisch inzicht en door jouw ervaring versta jij het vak van stoffeerder als geen ander. Ben je communicatief vaardig en klantvriendelijk? Ga je nauwkeurig te werk en voel jij je op je plek waar je je creativiteit in kwijt kunt, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

 

Wat maakt ons blij?

- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in dezelfde of soortgelijke functie

- Het inmeten en monteren van raamdecoratie, vloeren en trappen stofferen is en pré

- Als je in het bezit bent van rijbewijs B

- Oplossingsgericht werkt: je gaat geen uitdaging uit de weg

- Als je representatief bent

- Geen 9 tot 5 mentaliteit hebt

- Service & klantgericht bent, je bent nu eenmaal ons visitekaartje

 

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een jong en gezellig team. Waar een informele en collegiale sfeer hangt. Een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

De Berckelaer Wonen & Slapen is uitgegroeid tot een jong maar fris bedrijf met allerlei verschillende stijlen onder één dak. Onze formules in het kort even op een rijtje: H&H, Xooon, COCO Maison, De Berckelaer Home Collection en De Berckelaer Slapen. Je vindt alles over deze merken op onze site. Een ander onderdeel in onze formule is Woninginrichting - Aanhuis. Woninginrichting-Aanhuis is dé specialist om je totale woning compleet in te richten.

Wil je na het lezen toch nog meer weten? Mail ons dan gerust. Ben je niet zo van mailen, dan mag je altijd bellen. Vraag dan naar de heer J. Damsteegt.

Ben je enthousiast en geïnteresseerd? Mail dan jouw motivatie en CV naar joost@berckelaer.nl

Berkelse Poort 1 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | telefoon: 010 - 5195155

E-mail: info@berckelaer.nl | www.berckelaer.nl