Wegwerkzaamheden en afsluitingen

In de gemeente Lansingerland vinden diverse wegwerkzaamheden plaats of zijn er wegen vanwege evenementen afgesloten. Een volledig overzicht is te vinden op de website van de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs

Herenstraat: voorlopig nog afgesloten direct ten zuiden van de Nieuwstraat door middel van barriers. Dit geldt voor al het verkeer inclusief de hulpdiensten. Bromfietsers, fietsers en voetgangers kunnen er wel langs.

Westersingel: i.v.m. werkzaamheden Berkel Centrum West afgesloten. Tot en met 17 januari 2020 afsluiting kruising Westersingel / Gemeentewerf i.v.m. aansluiting nieuw riool op de bestaande riolering. Autoverkeer wordt omgeleid via de Klapwijkseweg.

Weth. Schipperstraat: t/m december 2020 in beide richtingen afgesloten wegens sloop van woningen en bouw nieuwe woningen.

Bergschenhoek

N209 Zestienhovenweg: nacht van 16 (vanaf 20.00 uur) op 17 januari 2020 (tot 06.00 uur) afsluiting van Boterdorpseweg richting Ankie Verbeek Ohrlaan en Schiebroekseweg.

Europasingel: t/m 17 januari 2020 wegens werkzaamheden dicht in beide richtingen.

Branddreef/Rottekade: t/m 30 juni 2020 weg dicht in beide richtingen. Vanwege de aanleg A13/A16 zijn de Branddreef en een deel van de Rottekade afgesloten. Er is een 'nieuwe' Branddreef aangelegd ten zuiden van de nu afgesloten Branddreef.