Optreden Damien Heemskerk en zanggroep Spirit

Berkel en Rodenrijs - Op zondagmiddag 26 januari is het weer muzikaal genieten in de OL Vrouw Geboortekerk. Veelbelovend pianist Damien Heemskerk speelt een aantal bekende melodieën. Hij is nog maar enkele jaren met zijn muziekstudie bezig en geniet nu al brede bekendheid.

Zanggroep Spirit uit het Brabantse Best vult het andere deel van het boeiende programma van Cultuur aan het Lint. De groep bestaat uit 35 enthousiaste vrouwen en mannen. Ontroerende ballads, maar ook pittige nummers komen voorbij. Het koor werkt onder leiding van dirigent en arrangeur Don Henken continu aan het verfijnen van hun songs. Muziek en presentatie worden door regisseur Anne Simkens op elkaar afgestemd. Dit wordt ondersteund door Joost Kraaijeveld op de vleugel. In 2019 werd Spirit uitgeroepen tot beste koor van Zuid Nederland.
De middag begint om 14.30 uur, ontvangst vanaf 14.00 uur. Kaarten zijn € 12,00 inclusief koffie/thee. Te bestellen op internet via: cultuuraanhetlint.nl/actueel. Ook bij Primera en Van Atten in Berkel en Rodenrijs kan men terecht. Leden van KBO en PCOB krijgen daar op vertoon van hun ledenpas € 2,- korting.