Lamens en Van Dullink versterken elkaar

Berkel en Rodenrijs – Twee Berkelse bedrijven hebben elkaar gevonden in een goede en efficiënte samenwerking. Zij ‘delen’ samen een auto en hebben er zo beide profijt van.

Constantijn Haslinger van Van Dullink Makelaars bracht een bezoekje aan Autobedrijf Cas Lamens om eens te bekijken wat de mogelijkheden waren voor aanschaf van een bedrijfswagen. In gesprek met René Lamens bleek al snel dat die wel kansen zag in samenwerking.

Slim gebruik

Het is al jaren een goede gewoonte dat Van Dullink een verhuisbusje klaar heeft staan om kopers van een woning of een bedrijfspand daarmee van dienst te zijn als ze gaan verhuizen. Dat busje wordt niet continue het hele jaar door gebruikt. Het busje was aan vervanging toe. In de showroom van Lamens werd het idee geopperd een Nissan NV400 in te gaan zetten en die tevens te gebruiken als demo voor Lamens. Deze bus is iets groter dan de vorige van Van Dullink, maar tevens voorzien van een meubelbak en er kan met een gewoon rijbewijs in gereden worden.

Inclusief dozen

René en Constantijn werden het eens. De auto staat bij Lamens waar hij – na afspraak - door een klant van Van Dullink kan worden opgehaald. Er kunnen drie personen in en bovendien levert Van Dullink er een aantal verhuisdozen bij. Hij wordt uitgeleend voor een weekend, waarna de ‘verhuizer’ de auto na gebruik weer kan inleveren bij Lamens.
De Nissan is aan beide zijkanten voorzien van teksten en platen; de ene kant van Autobedrijf Cas Lamens en de andere kant van Van Dullink Makelaars. Een goed voorbeeld van samenwerking in slim en efficiënt zaken doen.