Berkel en Rodenrijs - Een aantal vrijwilligers organiseert op de tweede vrijdag van de maand een koffie-uurtje in Hergerborch. De eerstvolgende keer is 13 december, inloop 15.15 uur, aanvang 15.30 uur.
Het is de laatste keer dat het koffie-uurtje wordt gehouden, want na deze bijeenkomst stoppen de vrijwilligers met de organisatie. In 2020 zijn er geen koffie-uurtjes meer, tenzij er nieuwe vrijwilligers opstaan. Belangstellenden om het koffie-uurtje voort te zetten kunnen contact opnemen en informatie inwinnen bij de huismeester van Hergerborch, de heer Hammadi, tel. 06 - 57627147.
Het koffie-uurtje is bedoeld voor bewoners van de aanleunwoningen, buren uit de omgeving en nieuwe Nederlanders. Samen maken zij het koffie-uurtje tot een gezellig evenement. Dit keer wordt een culinaire wereldreis gemaakt en gesmuld van heerlijke hapjes onder andere uit Syrië, de Antillen, Marokko en Nederland. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Ineke Venemaa op keyboard. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.