Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs - De KBO organiseert op vrijdag 13 december een klaverjasmiddag. Aanvang 13.30 uur in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus.

Koffie-uurtje Hergerborch

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 13 december is er weer een koffie-uurtje in Hergerborch. Inloop 15.15 uur, aanvang 15.30 uur. In 2020 zijn er geen koffie-uurtjes meer, tenzij er nieuwe vrijwilligers opstaan. Het koffie-uurtje is voor bewoners van de aanleunwoningen, buren uit de omgeving en nieuwe Nederlanders. Dit keer wordt een culinaire wereldreis gemaakt en gesmuld van heerlijke hapjes onder andere uit Syrië, de Antillen, Marokko en Nederland. Ineke Venemaa speelt op keyboard. De bijeenkomst is gratis toegankelijk.

Klaverjassen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Wekelijks is er op de vrijdagavond klaverjassen in het clubhuis van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Aanvang 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom.

Open reiki- en meditatieavond

Berkel en Rodenrijs - De Levensstroom houdt maandelijks open avonden, bedoeld om kennis te maken met reiki. De bijeenkomst wordt geopend met een gesprek over een thema en een meditatie. Daarna ontvangt men een korte reikibehandeling. Wanneer: maandag 16 en donderdag 19 december. Aanvang 20.00 uur. Deelname kost vijf euro. Informatie of opgave: tel. 010-5117137 of mail naar: delevensstroom99@gmail.com.

Bingo in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 20 december organiseert Welzijn Lansingerland een gezellige bingo in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. Er zijn leuke prijzen te winnen. Tijd: 14.00 tot 16.00 uur. Kosten € 4,-. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via Wel-Kom!, tel. 010 - 2075894.

Open maaltijd de Bron

Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 20 december begint om 18.00 uur de maandelijkse Open maaltijd in De Bron, nu in het teken van kerst! Je bent van harte welkom voor een heerlijke warme maaltijd, ook vegetarisch. Aanmelden kan via een email aan openmaaltijd@gkvdebron.nl of bel 06 - 23480731. De maaltijd is in de huiskamer in kerk De Bron, Rodenrijseweg 97. Mee-eten is gratis.

Koppelklaverjassen Pius X

Berkel en Rodenrijs – Klaverjasclub Pius X organiseert op vrijdag 3 januari een koppelklaverjasavond in een zaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef. Aanmelden bij Jeanne Bloom, tel. 010 - 5115553 of bij Piet de Schepper, tel. 010 – 5113570.

Doel in De Koepel

Berkel en Rodenrijs - In De Koepel aan de Raadhuislaan 9 organiseert Doel Delfland Lansingerland vanaf januari 2020 weer een leuk en vernieuwd activiteitenprogramma, waaronder Pilates, wandelen, een filmmiddag en gratis bingo. Er is ook een mini-bieb aanwezig: vervang gelezen boeken voor een nieuw exemplaar. Dit is geheel gratis. Wanneer: dinsdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur.

OntdekIdee-Ateljee

Berkel en Rodenrijs - OntdekIdee-Ateljee is een creatieve plek voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Kom je ook lekker kliederen, ontdekken, experimenteren, tekenen, verven, schilderen, kleien, plakken, omvormen, bouwen en meer? Op zaterdag 4 januari 2020 van 09.30-10.30 uur in het MFR gebouw aan de Anthuriumsingel 148, start het OntdekIdee-Ateljee met de workshop 'Oud wordt nieuw', een "lekker klooien" workshop.Informatie: https://hetontdekidee-ateljee.jouwweb.nl/ of stuur een mail naar hetontdekideeateljee@gmail.com

Advent bij PCOB

Berkel en Rodenrijs - De Protestants Christelijke Ouderen Bond komt 12 december om 14.30 uur bijeen in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 voor de Adventsviering. De heer Verkade is uitgenodigd om deze middag te verzorgen, met als thema: “Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen!”. Er zijn diverse lezingen uit de bijbel, afgewisseld met zang en er wordt nagedacht over het grote Heilsgebeuren in de geschiedenis, de geboorte van de Heiland Jezus Christus. De viering wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Ook niet-leden en leden van de PCOB uit Bergschenhoek en Bleiswijk zijn van harte welkom! Zo gaat de PCOB als één PCOB Lansingerland op weg naar Kerstfeest anno 2019. Inlichtingen: Henk Oosterwijk, tel. 010- 5115271.