Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek - Op donderdag 12 december wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!

Kerstdrive bridgen BVCB

Bergschenhoek – Vrijdag 13 december is er een Kerstdrive bridgen bij BVCB, Sporthoekpad 1. Aanmelding kan tot uiterlijk donderdagavond 23.59 uur via de mail bridgebvcb@gmail.com of bel fam. Overmeer, tel. 010-5115736 of de heer E. van der Eijk, tel. 010-5118689.

Zondagochtend Jeugddienst

Bergschenhoek - Zondagochtend 15 december begint om 10.00 uur in de Hervormde kerk, Kerkstraat 1, een jeugddienst. Voorganger is predikant Arjen Terlouw. Er wordt nagedacht over de periode vóór kerst. Kunnen we ons voorbereiden en waarom zouden we dat doen? Naast begeleiding door de band Lux zullen andere muzikanten hun bijdrage leveren. Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties, laat het weten via: mailadres jdc@hervormd.nl, www.hervormd.nl, Facebook: jeugddienstbergschenhoek of Instagram: jdcbergschenhoek.

Kerst-Ontmoetingsmiddag

Bergschenhoek - Dinsdag 17 december is er een Ontmoetingsmiddag in de Hervormde kerk aan de Kerkstraat 1. Dit keer wordt er een kerstviering gehouden. Aanvang 10.30 uur, einde ca. 14.00-14.30 uur. Tussen de middag wordt met elkaar de lunch gebruikt. Het seniorenkoor o.l.v. de heer Poot zal optreden en de meditatie wordt verzorgd door pastoraal medewerker Jan den Toom.

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek - Dinsdag 17 december is er een speciale Kerst-soos van de KBO Bergschenhoek. Om 11.00 uur begint de Eucharistieviering in de St. Willibrordkerk, met aansluitend koffie of thee in de parochiezaal en daarna de gezamenlijke warme kerstlunch. Adres: Smitshoek 120. Aanmelding voor de lunch is noodzakelijk. Dit kan bij de voorzitter of de secretaris. Telefoonnummers zijn te vinden in de Nieuwsbrief van december en in het Informatieboekje 2019 van de KBO Bergschenhoek. Na de lunch is er een muzikaal middagprogramma. Alle leden van KBO Bergschenhoek zijn van harte uitgenodigd voor deze Kerst-soos, maar ook introducés zijn welkom.

KegelCentrum Berghonk

Bergschenhoek - Na een rustige zomer gaan de ballen weer rollen bij KegelCentrum Berghonk. Er wordt gekegeld op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag alsmede op de donderdagavond. Beschikt u nog over vrije tijd en wilt u bewegen, kom dan ook eens kegelen. Informatie: www.hetkegelhonk.nl, mail: info@hetkegelhonk.nl of bel 06 – 40667476.

Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek - De Kledingbank Lansingerland is op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 15.30 uur geopend voor afhalen en brengen van kleding. Adres: Weg en Bos 110 te Bergschenhoek, tel. 06 – 128 899 09. Kijk op de website voor meer informatie: www.kledingbank-lansingerland.nl.

Handwerkclub in Ontmoet!

Bergschenhoek - Elke dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur is er in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, een handwerkclub waar men kan breien, haken en borduren. Ook mensen die nog geen handwerk hebben kunnen langs komen om ideeën op te doen of om te leren met de naald om te gaan. Meedoen is gratis. Opgeven is niet nodig. Informatie: www.welzijnlansingerland.nl, tel. 010 - 5225545 of mail naar info@swsl.nl.