Kerstpakkettenactie Lionsclub Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 13 december begint om 15.00 uur de vijfde Lionsclub Berkel en Rodenrijs Kerstpakkettenactie. De inzameling vindt ook dit jaar plaats in samenwerking met Albert Heijn Westerwater, op vrijdag 13 december en zaterdag 14 december.

Op de vrijdag zijn de Lions vanaf 15.00 tot 21.00 uur te vinden in de winkel. Op de zaterdag beginnen de Lions al om 09.00 uur. Men kan de boodschappen die dag tot 17.00 uur inleveren.
Harry Overtoom, president Lionsclub Berkel en Rodenrijs: “Wij hopen dat de Kerstpakkettenactie ook dit jaar weer veel inwoners van Lansingerland een mooie kerst bezorgt. Ook zijn wij blij dat de Albert Heijn Westerwater ons wederom ondersteunt als gastheer.”
Het winkelend publiek van Albert Heijn aan het Westerwater wordt uitgenodigd een extra houdbaar levensmiddel te kopen en dit na het afrekenen te doneren in de Lionsclub boodschappenkar bij de uitgang. Alle producten gaan naar inwoners als extraatje voor de kerstdagen in de vorm van een samengesteld kerstpakket. Deze bewoners worden door sociaal-maatschappelijke instellingen uit Lansingerland met zorg geselecteerd.
Overtoom: “We organiseren regelmatig open avonden en bezoeken voor belangstellenden. Zelfbewuste bewoners uit Berkel en Rodenrijs die zich graag inzetten voor het goede doel zijn van harte welkom voor een kennismaking!” Meer informatie is te vinden op Facebook: LCBerkelenRodenrijs, op Twitter: @lionsberkel of stuur een e-mail: info@lionsberkelenrodenrijs.nl.