Mooie VR30+ avond

Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 4 oktober was CVV Berkel de organiserende vereniging voor de VR30+1 competitie en het werd weer een mooie, sportieve en bovenal ook gezellige avond.

Op het vernieuwde veld 5 werden de wedstrijden onder de bezielende leiding van Hans van Rutten en Piet van Rekum gefloten. Beiden kregen menig compliment en ontvingen van Die Haghe een presentje in het kader van de Week van de Scheidsrechter.
Berkel VR30+1 speelde gelijk tegen Die Haghe VR30+1 en won van HPSV VR30+1 en Die Haghe VR30+3 en gaat nu aan kop in hun poule. Na de wedstrijden kwam iedereen naar boven en bleef het nog lang gezellig waarbij er werd nagepraat onder het genot van een drankje en de traditionele bitterballen. Een mooie avond met dank aan alle speelsters, de supporters, scheidsrechters en barman Raymond.
In Den Haag won de VR30+2 vrij gemakkelijk van Die Haghe VR30+3 en 4 en DHL VR30+1 en bleef steken op 0-0 tegen SEP VR30+2. Ook in deze poule is Berkel koploper.
De volgende ronde is op vrijdagavond 18 oktober, dan speelt VR30+1 bij Die Haghe en is de VR30+2 te bewonderen op het eigen sportpark Het Hoge Land.