Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 5 oktober speelde TOGB 1 thuis tegen Pecos uit Oegstgeest. Michel en Milo de Boer en Adam Hmam mochten zich uitleven tegen de nummer drie uit de poule. Alle eerste enkels en de dubbel werden gewonnen met 4-0, waarbij aangetekend kan worden dat Milo en Adam de maximale vijf games nodig hadden om dit punt te verzilveren. Met vervolgens overwinningen van Adam en Michel kwam de stand op 6-0 en leek er geen houden meer aan. Maar Milo mocht na afloop van zijn partij kopman Antony Nader feliciteren. Ondanks het goede spel van Milo was Antony toch een maatje te groot. Adam won zijn derde partij, waarna Milo weer mocht. Het werd een bloedstollend gevecht waarbij Milo na vijf games met het minimale verschil aan het langste eind trok. Michel speelde de laatste wedstrijd, en ook dat werd een geweldige partij. Maar helaas voor Michel en TOGB verloor hij deze partij op dezelfde manier waarop zojuist Milo wel had weten te winnen; twee punten verschil in de vijfde game. Met een mooie 8-2 overwinning gaat TOGB nu fier aan kop in de eerste divisie. Komend weekeinde komt naaste concurrent Klimaatgroep Stars uit Middelstum (boven Groningen) naar Berkel.
Het eerste jongensteam speelde ook thuis en zij speelden met 5-5 gelijk tegen Hilversum. Rick Bakker was hier de grote matchwinner met drie winstpartijen en zijn aandeel in de gewonnen dubbel. Benjamin won één partij.
Programma zaterdag 12 oktober: TOGB 1 (heren) – Klimaartgroep Stars 1, TOGB/BNLGroupTaverzo 1 (jeugd) – SKF 1, TOGB 2 (jeugd) – TIOS ‘ 51 1, Aanvang: 14.00 uur.