Berkel en Rodenrijs - De topper in de 4e klasse F tussen TOGB en Zestienhoven is in 2-2 geƫindigd. Beide teams hadden uit de eerste twee duels de volle zes punten binnengehaald. Na een voorzichtig begin brak de wedstrijd na een kwartier echt los. Na een aanval over links was het Jack Ammerlaan die de bal de zestienmeter van Zestienhoven inbracht. Joey Lems schatte de voorzet van Ammerlaan op waarde, 1-0. De Rotterdammers schuwdne de duels niet en oogstten in de eerste helft twee gele kaarten. De kaarten werden gegeven voor charges op Jack Ammerlaan en Freek Borsboom. Halverwege de eerste helft mochten de gasten aan de linkerkant halverwege de TOGB helft een vrije trap nemen. De TOGB verdediging stond niet goed opgesteld en zo kon Nick de Vlaming de gelijkmaker achter Elko Windmeijer koppen, 1-1. Vlak voor de thee kreeg Zestienhoven alsnog een enorme kans, maar deze inzet ging voorlangs.
De Rotterdammers, snel in de tweede helft met tien man, konden niet op achterstand gezet worden en loerden op de counter. Joey Lems en goaltjesdief Tim Mourits hielpen meerdere mogelijkheden om zeep. Uit de tweede lijn namen Freek Borsboom, Tom Ruigrok en Joost Stift het Rotterdamse doel onder vuur. Uit een standaard situatie wisten de gasten de 1-2 op het bord te zetten via invaller Romano Pepermans. De vreugde aan de kant van Zestienhoven was groot. TOGB schakelde over op een hogere versnelling. Ook bracht trainer-coach Van Oosten verse krachten binnen de lijnen om resultaat af te dwingen. Een kopbal van Sam Havenaar werd spectaculair door de bezoekende doelman gekeerd.
Vlak voor tijd werd Lems binnen de zestien onderuit gehaald. Scheidsrechter Isri zag geen strafschop in het vergrijp van de Zestienhoven verdediger en liet doorspelen. Diep in blessuretijd wist TOGB toch nog te scoren. De bal werd in de zestien gebracht en door laatste man Thijs Raaben binnengekopt, 2-2