Dag van het huren: win een high tea

Lansingerland - Zaterdag 12 oktober is de Dag van het huren. Corporaties vragen die dag aandacht voor sociale huur in Nederland. Het thema van dit jaar is ‘Trots op huren’. 3B Wonen is benieuwd welke huurders trots zijn op hun woning. Laat het weten en maak kans op een high tea met directeur Hanneke Vliet Vlieland.

Huurt u bij 3B Wonen en heeft u van uw woning een paleisje gemaakt? Mail dan een foto van uw woning/huiskamer met uw adres, telefoonnummer en een korte toelichting aan 3bwonen@3bwonen.nl. Vermeld als onderwerp ‘trots op huren’. De uiterste inzenddatum is zaterdag 19 oktober. Alle inzendingen worden beloond met een bloemetje.
Uit de inzendingen kiest 3B Wonen de 10 mooiste foto’s. Deze huurders winnen een high tea. Hierbij zal ook directeur Hanneke Vliet Vlieland aanwezig zijn. Binnenkort wordt de datum gepland. De winnaars ontvangen hierover bericht.

Trots op huren

Woningcorporaties in Nederland zorgen ervoor dat 4 miljoen mensen een woning hebben. 3B Wonen biedt aan 4.500 mensen in Lansingerland een betaalbare, goed onderhouden sociale huurwoning. Samen met de gemeente wil 3B Wonen ervoor zorgen dat daar de komende 10 jaar nog 1.000 extra woningen bijkomen. Een ambitie waar 3B Wonen trots op is.