Wegwerkzaamheden gemeente Lansingerland

In de gemeente Lansingerland vinden diverse wegwerkzaamheden plaats. Een volledig overzicht is te vinden op de website van de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs

Herenstraat: t/m 30 oktober 2019, de Herenstraat is voorlopig nog afgesloten direct ten zuiden van de Nieuwstraat door middel van barriers. Dit geldt voor al het verkeer inclusief de hulpdiensten. Bromfietsers, fietsers en voetgangers kunnen er wel langs.

Bergschenhoek
Hoeksekade: t/m 21 oktober 2019, in beide richtingen afgesloten voor motorvoertuigen met meer dan twee wielen. Van 28 augustus 2019 tot 21 oktober 2021 Verwachte vertraging is minder dan vijf minuten. De rijbaan is op een bepaald deel fysiek afgesloten met barriers. Gemotoriseerd verkeer op meer dan twee wielen kan er niet langs. Om te voorkomen dat bouwverkeer ten behoeve van de nieuwbouwlocatie Parq Verde door het bewoonde gedeelte van de Hoeksekade rijdt is de poller naar beneden. Om als gevolg daarvan te voorkomen dat ander verkeer dan bouwverkeer over/door de Hoeksekade gaat rijden is deze fysiek afgesloten d.m.v. barriers.