Vacature  Doktersassistente in Bleiswijk

Wij zijn per 1 oktober op zoek naar een doktersassistente voor
huisartspraktijk de Gruijl in Bleiswijk, voor 28 uur per week.

In de praktijk werken 2 huisartsen, 3 doktersassistentes een
POH somatisch en een POH GGZ. Wij werken met Medicom als HIS. De praktijk is gevestigd in Medisch Hart Bleiswijk waar diverse eerstelijns disciplines werkzaam zijn.

Functie: als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je trieert aan de telefoon en plant de spreekuren. Daarnaast voer je zelfstandig medisch-technische handelingen uit.
Je geef injecties, spuit oren uit, meet de bloeddruk van patiënten en maakt ECG’s. Je houdt je ‘s ochtends ook bezig met bloedafname. Door het Sint Franciscus Ziekenhuis in Rotterdam is hiervoor een opleiding en protocol ontwikkeld.

Wij bieden een collegiale samenwerking in een leuk team, in een mooi multidisciplinair gezondheidscentrum. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Huisartsenzorg;

Voor meer informatie zie ook onze site www.degruijl.nl en voor het centrum www.medischhartbleiswijk.nl.

Heb je interesse en ben je in het bezit van een afgerond MBO doktersassistent diploma, dan nodigen we je graag uit om uiterlijk 6 september 2019 te solliciteren, via een e-mail voorzien van CV naar praktijk@degruijl.nl, ook als je minder dan 28 uur beschikbaar bent.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de praktijk via 010-5212500.