Waarom vrijwilligerswerk?

Lansingerland - Zoveel mensen zoveel redenen om vrijwilligerswerk te doen. Nieuwe mensen leren kennen, iets goeds doen voor een ander en een bijdrage leveren aan de maatschappij zijn veel gehoorde redenen. En niet voor niets. Vrijwilligerswerk is een win/win voor de vrijwilliger en de organisatie waar hij of zij werkt.

Het VIP Lansingerland vult graag nog een aantal redenen aan: het leren kennen van de (nieuwe) woonomgeving, de club waar je lid van bent verder helpen, een doel in een periode waarin er geen betaald werk is, je CV aanvullen en versterken door nieuwe dingen te leren, om actief te blijven of … omdat het leuk is!
Het VIP heeft een goed beeld van de mogelijkheden. Daar zijn ook mogelijkheden bij die passen bij jouw redenen om vrijwilligerswerk te gaan doen.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.