Zomerstop Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Van 23 tot en met 26 augustus wordt weer een Lan@pectos gehouden voor jeugd vanaf 10 jaar uit heel Lansingerland. Neem je eigen pc mee, Pecto's zorgt voor de spellen. Kijk voor meer informatie op www.pectos.nl.Activiteiten.

Filmmiddag voor 55+

Bleiswijk - Welzijn Lansingerland organiseert op zondag 25 augustus de maandelijkse filmmiddag in
De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Deze keer zal de film 'Pillow Talk film' met Doris Day en Rock Hudson worden vertoond. De film begint om 13.30 uur; om 13.00 uur is de zaal open. De toegang bedraagt € 2; voor Lansingerland Actiefpashouders is de toegang gratis. U bent van harte welkom! Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545 (op werkdagen).

Najaarsmarkt Bleiswijk

Bleiswijk - Op zaterdag 21 september vindt de Najaarsmarkt plaats. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de Bleiswijkse Dorpskerk en Bio Vakantieoord. Het programma is zeer gevarieerd. Zo wordt er een grote taartenbakwedstrijd gehouden en zijn er leuke nieuwe spelletjes. Op de markt zijn tal van spullen, producten en lekkernijen te koop. Wie nog antiek, boeken, curiosa etc. heeft wat verkocht mag worden, kan bellen met Wieke van der Spek, tel. 079 - 5933833. Gewassen, gebruikte kleding kan worden ingeleverd bij Ina van Elswijk, tel. 010 - 5217301. Vrijwilligers (o.a. voor het bezorgen van de boekjes, verkoop loten of tijdens de markt, schoonmaken van De Rank op maandagochtend 23 september) kunnen zich aanmelden via: p.moree@kpnmail.nl.