Finales Voetbal Rijnmond Cup bij CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs - De finaledag van de Voetbal Rijnmond Cup vindt dit jaar plaats bij CVV Berkel. De zaterdag tweedeklasser zal op maandag 20 mei - tweede pinksterdag - gastheer van de finale zijn.

"De accommodatie van CVV Berkel is de afgelopen jaren sterk verbeterd als we kijken naar de toekomst van de zaterdagclub", zegt Richard Feenstra namens de organisatie van het grote jeugdtoernooi. "De club heeft sinds de invoering van de competitie 2023- 2024 naast een gloednieuw kunstgrasveld ook een nieuwe tribune gekregen. Ook alle andere faciliteiten zijn opgeknapt. Berkel wil zich met het organiseren van de finaledag nu aan de buitenwacht laten zien."
Berkel-voorzitter Ricardo Rens is blij met het binnenhalen van de finaledag. "Dat wij de finaledag van de Voetbal Rijnmond Cup kunnen en mogen organiseren is een teken dat CVV Berkel aan de weg timmert. Voor ons is het een bevestiging dat wij de goede kant op gaan. De laatste jaren hebben wij flink geïnvesteerd in faciliteiten en mogelijkheden op ons complex. Er staat inmiddels een mooie tribune, een nieuw scorebord en het hoofdveld is voorzien van kunstgras. Berkel hoopt op een mooie finaledag waar we de beste ploegen uit de regio zullen zien spelen."