Soos KBO Bergschenhoek biedt ontmoeting en gezelligheid

Bergschenhoek - De maandelijkse soosmiddag is een van de activiteiten van de KBO Bergschenhoek. Het is dé gelegenheid om elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten.

Iedere derde dinsdag van de maand komen tussen de dertig en veertig leden en introducés naar de parochiezaal naast de katholieke kerk St. Willibrord aan de Smitshoek 120. Na een half uurtje bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee, komt er een aantal keer per jaar iemand iets vertellen over een interessant onderwerp. Als dat niet het geval is, dan is het tijd voor een spelletje Rummicub, klaverjassen, jokeren, Ski-Bo, Scrabble, Mens-erg-je-niet of dammen. In de loop van de middag kan men de keel smeren met een glaasje sap of een alcoholisch drankje met een klein hapje erbij.
De parochiezaal gaat om 13.30 uur open. De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. De eigen bijdrage voor drankjes en hapjes bedraagt € 5,- per keer. Introducés zijn van harte welkom. Zie ook de berichten op het Prikbord in De Heraut.