Clubkampioenschappen TOGB Darts

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 3 februari streden 24 darters om de titel Clubkampioen 2024 met veel nieuwe en bekende gezichten. Clubkampioen werd John in 't Veen.

Op zeven professionele dartbanen werd in poules gegooid en uitgemaakt wie door ging naar de winnaars- of verliezersronde. Bij een 180-er reageerde het publiek enthousiast, zo ook bij een uitgooi op 120. Het niveau was hoog en voor het publiek aantrekkelijk. Alle voorrondes werd best of 5 gespeeld, alleen de finale in best of 7. Die finale werd gespeeld door John in ’t Veen en Rick Hulst. John wist deze te winnen met 4-2 en plaatste zich hiermee direct voor de Masters later dit jaar.

Darten voor Roparun

Het volgende toernooi bij TOGB Darts is eenmalig een Open Toernooi, dus ook voor niet-leden, op zaterdag 9 maart in Den Opper. De organisatie is in handen van TOGB Darts in samenwerking met Roparun Team 335, Jatogniettan, waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan de Stichting Roparun. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per persoon. Er is een maximum aantal deelnemers, dus vol=vol. Publiek is altijd welkom.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar: darts@ttvtogb.nl.