Toneelgroep ’t Foetligt is er bijna klaar voor

Berkel en Rodenrijs - Bij toneelgroep 't Foetligt passen ze links en rechts nog wat aan en worden verfijningen doorgevoerd om er helemaal voor klaar te zijn, maar op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart zijn ze er klaar voor en schitteren de spelers in de komedie 'Bruintjes Bier Bruist Beter'.

"Het wordt weer een voorstelling waarbij de lachspieren gebruikt kunnen worden. Hier doen we het voor", aldus de enthousiaste regisseur Herman Veenman. "Gezellige spanning zorgt voor de juiste adrenaline waardoor de spelers scherp en alert reageren op elkaar, maar ook op u als publiek. Die wisselwerking maakt een voorstelling sprankelend en heerlijk om bij aanwezig te zijn."
Dit keer neemt 't Foetligt het publiek mee naar het atelier/galerie van kunstschilder Vincent Vlugter. In zijn atelier/galerie hangt een grote kleurrijke collectie schilderijen. Nagenoeg al deze schilderijen zijn aan de toneelgroep in bruikleen gegeven door een Rotterdamse beeldend kunstenaar. Mocht u in de zaal zitten en denken... dat schilderij is precies wat ik zoek… dan is het goed te weten dat alle schilderijen te koop zijn.
De toneelgroep zoekt voor het nieuwe seizoen nog diverse spelers. Kom kijken of dit jouw toneelgroep zou kunnen worden. Aanmelden kan per mail: veenman@planet.nl of telefonisch 06-20133222. Direct in de zaal kan natuurlijk ook.
De voorstelling wordt gespeeld in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 in Berkel en Rodenrijs. Beide avonden is de aanvang om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
De entree bedraagt € 9,- in de voorverkoop (vanaf 1 februari 2024) bij Primera Berkel en Rodenrijs,
Primera Bleiswijk en Primera Bergschenhoek (zolang de voorraad strekt).