Ontdek Het Kegelhonk

Bergschenhoek - Ben je op zoek naar een bruisende plek waar sportiviteit en gezelligheid samenkomen? Zoek niet verder! Het Kegelhonk in Bergschenhoek is dé plek waar ontmoeting en plezier hand in hand gaan. Laat je verwelkomen door een plezierige sfeer, waar iedereen zich snel thuis voelt.

Bij Het Kegelhonk draait het niet alleen om kegelen, maar ook om het creëren van leuke momenten met de andere leden. De club staat open voor iedereen met wel of geen ervaring, jong en oud. Of u nu komt voor het kegelen, voor de gezelligheid of het leggen van nieuwe contacten, Het Kegelhonk brengt voor ieder wat wils.
De kegelbanen en Het Kegelhonk zijn op een moderne wijze ingericht en worden met liefde onderhouden door een aantal enthousiaste leden. Het kegelen kan in de middag en avond. Naast het kegelen worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals meedoen aan wedstrijden, het jaarlijkse uitje, een BBQ en een gezellige avond aan het eind van het jaar. Ontdek zelf en vrijblijvend waarom het Kegelhonk dé ontmoetingsplek is voor kegelliefhebbers in Lansingerland en omgeving.
Van harte welkom in Het Kegelhonk, Burgemeester van Oostenweg 4 in Bergschenhoek.
Kijk voor meer informatie op de website www.hetkegelhonk.nl. Voor vragen en/of aanmelden: mail naar info@hetkegelhonk.nl of bel 06 - 406667476.