Teeuw blijft Teeuw, met respect en stijl

Uitvaartonderneming Teeuw en Salet uitvaartverzorging bundelen hun krachten

Berkel en Rodenrijs – Teeuw is een vertrouwde en stijlvolle uitvaartonderneming en een begrip in de regio Lansingerland. Het familiebedrijf is van oudsher met name bekend van kerkelijke uitvaarten, maar is ook met zijn tijd meegegaan in alle facetten van het uitvaartwezen: bij Teeuw kan alles. Ook Salet uitvaartverzorging is geen onbekende in de regio en biedt een respectvolle uitvaart met persoonlijke aandacht. Beide ondernemingen delen dezelfde inzichten en vinden elkaar in persoonlijke benadering van een respectvolle en stijlvolle uitvaart. Dit heeft geleid tot een samenwerking waarin beide ondernemingen zelfstandig en onder hun eigen naam blijven doorgaan.

Theo Teeuw startte in 1989 met uitvaartonderneming Teeuw en heeft zodoende meer dan 35 jaar ervaring in de uitvaartbranche; zoon Lucas is – als register uitvaartverzorger – alweer 20 jaar werkzaam bij het familiebedrijf.
“Door de samenwerking met Roxanna en Jeroen Salet ontstaat er meer personele slagkracht. We kunnen elkaar ondersteunen en optimaal gebruik maken van elkaars kennis en inzichten en de moderne trends en ontwikkelingen blijven volgen. De uitvaarten krijgen steeds vaker een persoonlijke invulling naar nieuwe en moderne inzichten van de overledenen en hun nabestaanden, maar respect en stijl blijven daarbinnen onze kernwaarden.”

Vruchtbare samenwerking

Roxanna en Jeroen Salet zijn nu acht jaar als zelfstandige uitvaartonderneming actief.
“Ook wij staan voor een persoonlijke benadering en ondersteuning en staan 24 uur per dag voor de mensen klaar. Je moet professioneel zijn, maar daarnaast met heel veel gevoel, geduld en begrip. Dat komt overeen met de normen en waarden die Theo en Lucas hebben. Dit is een goede invalshoek voor een vruchtbare samenwerking."
Beide ondernemingen hebben alles in eigen beheer. "Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we in alle situaties snel handelen en veranderende wensen inpassen. De gezamenlijke ervaring maakt dat we de klanten echt zorg uit handen kunnen nemen, alles tot in de puntjes verzorgen en dat we nog meer kunnen doen in het afstemmen van persoonlijke wensen. In onze dienstverlening staan kwaliteit, respect en menselijkheid voorop. De nabestaanden moeten terug kunnen kijken op een mooi en waardig afscheid.”
Teeuw en Salet gaan de krachten bundelen met ruimte voor hun eigen identiteit en met respect voor de overledene en nabestaanden.