Op 13 december 2023 plaatsten we in deze rubriek een oproepje van een inwoonster van Berkel en Rodenrijs die een aan haar geadresseerde spelcomputer had ontvangen. Op de doos waarin de spelcomputer zat, stonden naam en adres van deze mevrouw. Ze had het doosje eerder leeg in de oud papiercontainer bij speeltuin De Kievit gegooid. De verzender van de spelcomputer heeft het doosje waarschijnlijk uit de oud papiercontainer bij de speeltuin gehaald en gebruikt om de spelcomputer te verzenden. Daarbij is verzuimd de adressticker van deze mevrouw te verwijderen of onzichtbaar te maken, waardoor zij het pakket op haar huisadres ontving. Er was geen afzender vermeld.
Niemand heeft gereageerd op de oproep om zich te melden. Mevrouw is nu van plan de spelcomputer naar de Paardestal te brengen, zodat de opbrengst ervan naar het goede doel gaat.
Mocht de verzender van de spelcomputer zich in dit verhaal herkennen, neem dan contact op met de redactie van De Heraut: redactie@de-heraut.nl of bel 010 - 511 88 92 (keuze 2).

Naam bij de redactie bekend