Bleiswijk - Combat vertrok op zaterdag 25 november wegens ziekte van enkele spelers slechts met vijf tafeltennissers voor twee teams naar Wateringen.
Als startspeler overtuigde Olivier in de eerste wedstrijd van Combat 1 tegen Ammar die tot dan toe alleen van hem verloren heeft en de sterkste tegenstander in deze competitie is. Olivier won met speels gemak van Marijn en Jaysen. Casper leverde een knappe prestatie en voegde twee zeges (tegen Jaysen en Marijn) toe aan zijn totaal. Tegen de topper Ammar bood hij goede tegenstand, maar moest het onderspit delven. Het dubbelspel van de twee broers leverde een mooie strijd op die op tactisch vlak door Combat 1 in vier games werd gewonnen. Eindstand 4 – 6.
Combat 2 - Jet, Yfke en Aiden - boden behoorlijk weerstand tegen de drie dames van Salamanders 4 (Carmella, Gaby en Elise), maar konden niet voorkomen, dat het een 6 – 4 nederlaag werd. Aiden presteerde boven verwachting met één overwinning. Jet had veel pech aan het einde van een aantal games en verloor daardoor. Het kostte enige moeite, maar Yfke evenaarde haar prestatie van de thuiswedstrijd tegen deze opponenten en scoorde een hattrick. In het dubbelspel van Jet en Aiden werden zij op een nederlaag getrakteerd.
Zaterdag 2 december om 10.00 uur spelen beide jeugdteams in de zaal achter de Anne Frankschool de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Dus wil je een glimp opvangen van deze kanjers, kom dan kijken en moedig hen aan.