Twee uitvoeringen kerstconcert HCM

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 23 december zal voor de 23e keer de Kerst-In plaatsvinden. De Kerst-In is een jaarlijkse activiteit van het Hollands Christelijk Mannenkoor en heeft zijn bestaansrecht in al die jaren wel bewezen. Doelstelling is om een kerstconcert te organiseren met een laagdrempelige toegangsprijs en toegankelijk voor bezoekers uit Lansingerland en uit de regio.

Het concert wordt evenals vorig jaar gehouden in de sfeervolle Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk, Noordeindseweg 102 in Berkel en Rodenrijs. Om de vele bezoekers te kunnen ontvangen is er een matinee om 15.30 uur en een avondconcert om 19.30 uur met uitvoering van hetzelfde programma.
Er is een afwisselend en gevarieerd programma samengesteld, waarbij het Hollands Christelijk Mannenkoor wordt bijgestaan door diverse muzikale genodigden. Soliste sopraan Donij van Doorn is meerdere jaren verbonden geweest aan het orkest van André Rieu. Fluitiste Berdien Stenberg is bekend van haar nummer 1 hit in 1983 Rondo Russo. Ook het vioolensemble o.l.v. Jasmijn Burger verleent medewerking evenals Matthijs Breukhoven op het orgel, Henk Jan Drost speelt trompet en bugel. Het Hollands Christelijk Mannenkoor staat onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven die ook de algemene muzikale leiding heeft.
De toegangskaarten kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij: www.hcm.nu/toegangskaarten (via koopjekaartje), de leden van het koor of via het mailadres: hcm.kerst.in@hcm.nu. Ook op de bekende
voorverkoopadressen kunt u terecht: Kantoorboekhandel Janneke in Berkel Rodenrijs, Schoenmakerij Bik in Bergschenhoek, Primera Sandra in Bleiswijk en Sneldrukkerij Kopie Plus in Pijnacker.