Verrassende Winterfair

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 9 december vindt voor de derde keer de grote Winterfair aan de Noordeindseweg plaats. De organisatie is in handen van Kringloopwinkel de Paardestal en Cultuur aan het Lint.

De Winterfair begint om 10.00 uur. Hierna is in de Paardestal de verkoop van kerstspullen, curiosa, kerstgroepen en kerstbomen. In het naastgelegen Koetshuys is tot 15.30 uur ook veel te beleven. Daar start Angelique Brabander vanaf 10.30 uur met haar doorlopende workshops kerstdecoraties maken. Na afloop gaat men met een kleurrijk stuk naar huis. Deelname aan de workshops is € 25,00 incl. alle materialen. Ook zijn kerststukken te koop en is er verkoop van bijzondere kerstartikelen en curiosa. Daarnaast zijn er om 12.30 uur en 14.00 uur in ‘t Koetshuys verrassende optredens van het koor Mixed Voices met Christmas Carols.
Naast glühwein zijn hier de hele dag ook heerlijke broodjes en erwtensoep te koop. Buiten staat bovendien een oliebollenkraam. Het wordt dan ook een gezellig winterfeest. De toegang is gratis.