Combat, een positief sportklimaat

Bleiswijk - Tafeltennisvereniging Combat in Bleiswijk heeft een actieve en gezellige jeugdafdeling. Naast een gecertificeerde trainer TT2 is er de afgelopen periode extra aandacht besteed aan een positief sportklimaat.

Remko Foekema (ouder van een jeugdlid) en Janneke Spaan (lid jeugdcommissie) hebben zich gecertificeerd als tafeltennisbegeleider TT1. Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de organisatorische, pedagogische, mentale en tactische begeleiding van jeugdige sporters. Met als doel het stimuleren van een positief sportklimaat, middels een sociaal veilige omgeving, ontwikkelingsgericht en motiverend.
De jeugdteams in de competitie hebben een eigen coach en trainen op de woensdagavonden om 19.00 uur in de sporthal van de Anne Frankschool aan het Kievitspad 1 in Bleiswijk. Ook de jeugdspelers met een strippenkaart trainen op dat moment. Op vrijdagavonden is het vanaf 19.45 uur mogelijk om vrij te spelen. De jeugdcommissie organiseert verschillende toernooien en gedurende het jaar gezellige activiteiten.
Als je geïnteresseerd bent, ben je zeker welkom om eens mee te komen trainen. Een batje kun je dan even lenen. Ze zien je bij Combat gaan komen!