Familietoernooi bij TTV Combat

Bleiswijk - Op vrijdag 15 december organiseert de jeugdcommissie van Combat een Familietoernooi. Er zijn twee categorieën: jeugd en senioren.

De jeugd kan deelnemen met een familieteam, dat bestaat uit één jeugdspeler (tot en met 19 jaar) en één ouder, voogd, opa of oma. Zij behoeven geen lid te zijn van TTV Combat. Deze teams starten om 19.45 uur met de wedstrijden. De inloop en inspelen is vanaf 19.15 uur mogelijk. Alleen het dubbelspel wordt gespeeld, waarbij de jongste begint met serveren. De prijsuitreiking is gepland om ongeveer 21.15 uur. De sluitingsdatum voor het opgeven van een jeugdfamilieteam is 1 december 2023. Inschrijven van deze teams kan via Whatsapp bij Peter Verhoeven, 06-15262362 of op de website van TTV Combat https://ttvcombat.nl/familietoernooi.
Senioren kunnen deelnemen met een team van twee familieleden ouder dan 19 jaar. Zij behoeven geen lid te zijn van TTV Combat. Aanvang wedstrijden 20.30 uur. Ook bij de senioren wordt alleen het dubbelspel gespeeld. De oudste speler start met serveren. De sluitingsdatum voor een seniorenfamilieteam is zaterdag 9 december 2023. Inschrijving van deze teams kan alleen op de website https://ttvcombat.nl/familietoernooi.
Deelnemen aan het toernooi kost € 2,50 per lid van het familieteam en is voor lede van Combat gratis.
Er wordt in elke categorie gespeeld om een eerste en tweede prijs en voor de jeugd is er een leuk aandenken. De wedstrijden worden gespeeld in de zaal achter de Anne Frank school, Lijsterlaan 8, Bleiswijk en is bereikbaar via het Kievitspad 1.