Sinterklaas warm onthaald in Bergschenhoek

Bergschenhoek - Er waren dit jaar vanwege het slechte weer misschien wat minder kinderen dan andere jaren, maar dat nam niet weg dat Sinterklaas en zijn gevolg warm werden onthaald door de kinderen van Bergschenhoek. Locoburgemeester Leon Hoek verwelkomde Sinterklaas.

Ze stonden al een tijdje te wachten op de Kruin: kinderen verkleed als Sinterklaas of Piet, onder een plu en met laarsjes aan. Het was nat en koud, maar toch kon dat de pret niet drukken, zo bleek al snel.
Sinterklaas was de intocht begonnen in een prachtige koets met paarden ervoor bij sporhal De Ackers. Na een rondrit door het dorp arriveerde hij even om half een op De Kruin. De kinderen die er al stonden te wachten, werden vermaakt door Guus Bok met zijn Sint & Friends show. Gezellige meezingmuziek waar je op kon dansen en je vanzelf warm werd.
Locoburgemeester Leon Hoek stond op tijd klaar om het hoge bezoek welkom te heten. Hij zei blij te zijn Sinterklaas weer in Bergschenhoek te zien. Het is toch altijd weer spannend of dat lukt.
Sinterklaas riep de kinderen allemaal op hun schoen te zetten wat met gejuich ontvangen werd.
's Middags was er nog een Meet & Greet in het Sinterklaashuis aan de Vlashoeck 10-12. Je kunt daar op woensdag en zaterdag tot 16.00 uur terecht om de Sint te ontmoeten.