Wintermarkt De Leeuwerik

Bleiswijk - Op zaterdag 25 november organiseren de vrijwilligers van Team Welzijn De Leeuwerik een gezellige Wintermarkt in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. In de sfeervolle overdekte zalen staan tal van kramen met o.a. tassen, kransen, kerststukjes, sjaals, keramiek, kaarten, cadeauartikelen, houten decoratie kaarsen, sieraden, curiosa en nog veel meer! Ook is er erwtensoep te koop en is er weer een leuke loterij. Tijd: 10.30 - 15.30 uur. Gratis toegang. Let op, niet overal is een pinapparaat aanwezig.

Kerst-Schuurverkoop

Bleiswijk - Op zaterdag 25 november is er van 09.00-12.00 uur weer een schuurverkoop aan de Overbuurtseweg 4, met dit keer ook veel leuke kerstspullen. Daarnaast kleding, curiosa, brocante, serviesgoed, bloempoten, vazen, lampen, hobby-artikelen, mooie boeken, cd’s, dvd’s, speelgoed, elektronica, tuinmeubelen en nog véél meer. De opbrengst is voor het onderhoud van Dorpskerk Bleiswijk.

Wandelen/fietsen met de KBO

Bleiswijk - De KBO afdeling Bleiswijk organiseert ook in de herfst wandelen en/of fietsen op de dinsdagmiddag. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg 53. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wanneer: 28 november wandelen.

Lezing Paul Schenderling

Bleiswijk - Dinsdagavond 28 november houdt Paul Schenderling in de Open Hof, Dorpsstraat 50, een lezing met als titel “De vreugde van leven van genoeg!”. In zijn lezing bespreekt Paul hoe de economie werkt en wat er nodig is om rechtvaardig te handelen binnen onze economie. Na afloop is er gelegenheid met Paul en elkaar na te praten. Aanvang 20.00 uur, deur open 19.30 uur. Gratis toegang, wel is een vrijwillige bijdrage als tegemoetkoming in de onkosten welkom. Aanmelden is niet nodig.

CreaClub in De Leeuwerik

Bleiswijk - Elke woensdagmorgen is er van 9.30-11.30 uur gelegenheid gezellig te knutselen in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Men kan een eigen breiwerk, borduurwerk of knutselwerk meenemen en onder het genot van een kopje koffie en een praatje hieraan verder werken. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Opgeven is niet nodig. Informatie: Welzijn Lansingerland, op werkdagen tel. 010 - 522 55 45 of mail naar info@welzijnlansingerland.nl .

Live muziek voor 55+

Bleiswijk - Elke eerste woensdag van de maand kunnen 55-plussers genieten van een gezellige middag live muziek en zang. Gratis entree, men betaalt € 5,- voor drankjes en lekkers. Tot en met mei. Maximaal 15 personen. Aanmelden bij Aad en Ien, tel. 06 - 53147060. Welkom!

Kerstdiner in De Leeuwerik

Bleiswijk - Op vrijdag 15 december organiseren vrijwilligers van De Leeuwerik in samenwerking met de kok van De Tuinen een heerlijk Kerstdiner in het restaurant van De Tuinen, Leeuwerikstraat 2. Menu: amuse van kipsalade met stoofpeer, aardappel-truffelsoep met soepstengel, rundersstoofpot, rodekool met appeltjes, rozijnen en kaneel, appelcompote, aardappelkroketjes, aardappelpuree met bieslook, ijstaart met slagroom en warme chocoladesaus, koffie met lekkers. Tijd: 18.00-20.00 uur (inloop 17.30 uur). Kosten: € 27,50 incl, 2 consumpties (ActiefPashouders betalen € 22,50). Graag vooraf aanmelden én betalen bij de bar van De Leeuwerik. Aanmelden vóór 1 december.