Voor Lymph&Co en NSGK

Succesvolle Round Table Run haalt € 19.000 op

Lansingerland - Op 23 september vond de derde editie plaats van de Round Table Run. Tijdens deze indrukwekkende tourrit kwamen deelnemers met diverse auto’s samen om een verschil te maken. De rit de Round Table Run is al jaren een succes en bij deze editie werd er maar liefst € 19.000 opgehaald voor twee belangrijke goede doelen, Lymph&Co en NSGK.

Stichting Lymph&Co steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfeklierkanker te verbeteren.
Esley is ex-lymfeklier kankerpatiënt en zij heeft tijdens de lunch alle aanwezigen meegenomen in haar reis en het omgaan met lymfeklierkanker.
Via het NSGK is er geld ingezameld voor een inclusieproject voor de SBO Johannes-Martinusschool, dit project behelst het nader tot elkaar komen van kinderen met een handicap met kinderen die regulier onderwijs volgen.
De Round Table Run, georganiseerd door de leden van de Ronde Tafel 136, kijken terug op een geslaagde editie.
“Het is altijd hard werken om dit soort evenementen met elkaar te organiseren, maar de resultaten maken veel goed", zegt Jordy Koelhuis, voorzitter van de Ronde Tafel 136. "Gelukkig hebben wij nauwe contacten die ons helpen bij goede locaties en goede doelen, waardoor je een event naar bepaald kwaliteitsniveau kan halen. Ondanks het regenachtige weer hebben wij alleen maar positieve reacties gekregen en de sfeer was uitstekend."
Het evenement startte in Pijnacker bij VSVK met koffie en koek, er werd uitgebreid geluncht bij Bernie’s Beachclub aan het strand van Zandvoort en de afsluiting vond plaats bij Hotel Van der Valk Delft A4.
De Round Table Run trekt altijd veel publiek en het is dan ook altijd vechten voor een plekje om erbij te mogen zijn.
Na deze succesvolle editie wordt er alweer gewerkt aan een nieuwe editie voor volgend jaar!
Meer weten? Kijk op www.roundtablerun.nl.