Kerstconcert Vrienden Dorpskerk

Dwight Dissels en gospelchoir G-Roots in monumentale Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs - Ook dit jaar organiseert Stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs een kerstconcert in de mooie monumentale Dorpskerk. Op maandagavond 18 december zal Dwight Dissels met een liveband optreden, maar inmiddels is ook bekend geworden dat een formatie van gospelchoir G-Roots van zich laat horen. Het concert begint om 20.00 uur.

Dwight Dissels is in Nederland geboren en is in Amerika in aanraking gekomen met een aantal bekende gospelzangers. Dit heeft hem in de ban van deze muziek gebracht waarna hij zanglessen heeft genomen. Zijn grote doorbraak in Nederland kwam door zijn deelname aan het programma The Voice of Holland. Ook kennen we Dwight van zijn rol als Jezus in The Passion van 2017.
G-Roots is een groep enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen die een swingend repertoire brengen van black gospel tot soul en meer.
Dwight en de leden van G-Roots zingen vanuit hun hart, dit belooft een schitterende avond te worden met kerstklassiekers en een vleugje gospel.

Afterparty op het kerkplein

Na het optreden zal op het kerkplein de jaarlijkse afterparty plaatsvinden en kunnen de aanwezigen napraten onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk.
Toegangskaarten kosten € 20,00 per stuk (inclusief programmaboekje en afterparty) en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs of te bestellen via de mail vriendendorpskerkberkel@hotmail.com o.v.v. naam en adres. Indien voorradig kunnen kaarten voor aanvang van het concert in de kerk worden gekocht.
Na ontvangst van uw betaling plus € 2,00 reserveringskosten (per reservering ongeacht het aantal bestelde kaarten) op rekeningnummer: NL67 RABO0153722606 t.n.v. Stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, ontvangt u een bevestiging per e-mail. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk.
Let op! Als uw betaling niet binnen een week na aanmelding is ontvangen, komt uw reservering automatisch te vervallen.