Sjoeltoernooi KBO Bleiswijk

Bleiswijk - Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert de KBO afdeling Bleiswijk een sjoeltoernooi. Dit keer op woensdagmiddag 29 november. Voor de winnaar van de eerste prijs staat een mooie wisselbeker en een mooie prijs klaar. Ook voor de nummers 2 en 3 zijn er prijzen te winnen.

In voorgaande toernooien werd mevr. V.d. Helm glorieus winnaar met prachtige scores en dit keer zal zij dan ook alles doen om de wisselbeker definitief in bezit te houden. Er worden negen sjoelbakken geplaatst die vooraf stevig onde rhanden zijn genomen om de stenen snel te laten glijden en zodoende kunnen zorgen voor hoge scores. Vorig jaar namen er bijna veertig sjoelliefhebbers deel aan het toernooi. De organisatie hoopt op een evenaring van dit aantal. Er zal gerouleerd worden over alle tafels zodat ieder gelijke omstandigheden heeft voor wat betreft de verschillen in kwaliteit van de sjoelbak. De middag wordt georganiseerd in De Leeuwerik en begint om 13.30 uur.
Deelnemers betalen € 5 en daarvoor krijgt men tweemaal koffie/thee, een drankje en een warm borrelhapje. Niet-leden die hun vaardigheid willen beproeven zijn ook van harte welkom en kunnen op een sportieve manier kennismaken met de andere aanwezigen.