Huurdersvereniging Lansingerland

Lansingerland – De Huurdersvereniging Lansingerland is iedere maandagavond tussen 18.00 en 20.00 uur bereikbaar voor vragen met betrekking tot huren (rechten en plichten), tel. 06 – 57737260. Als het nummer in gesprek is, kan men naam en telefoonnummer inspreken en dan wordt er teruggebeld. Vragen stellen kan op ieder moment ook via het mailadres secretariaat@hvll.nl .

Café Overleven

Lansingerland - Café Over-Leven is een plek waar mensen met verlies en rouw van harte welkom zijn. Ontmoeting met de ander staat centraal. Dat kan in het café Over-Leven, dat onderdeel is van het Kenniscentrum palliatieve zorg van Hospice Lansingerland. De benaming 'café' is gekozen om duidelijk te maken dat er vrij naar binnen kan worden gelopen en dat er een kopje thee of koffie wordt geschonken. Je raakt er zomaar aan de praat. Ook is daar een persoonlijk gesprek met een vrijwilliger mogelijk. Wanneer: 21 november, 5 december en 19 decem ber, telkens van 14.00 tot 16.00 uur. Adres: Burg. Van Oostenweg 10 te Bergschenhoek (zij-ingang hospice bij de parkeerplaats). Informatie: tel. 010 - 524 10 90.

Bridge Club Lansingerland

Lansingerland - Bij Bridge Club Lansingerland (BCL) wordt op dinsdagavond gespeeld in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2 in Berkel en Rodenrijs, aanvang 20.00 uur. Op de dinsdagavond wordt in drie lijnen gespeeld in een rankingcompetitie. Met ingang van het nieuwe seizoen is er voor de donderdagochtend een nieuwe speellocatie gevonden: Het Berghonk, Burgemeester van Oostenweg 4 te Bergschenhoek. Op donderdag wordt ook een rankingcompetitie gespeeld, aanvang 09.15 uur. Belangstellenden kunnen een aantal keren vrij meespelen. Als u geen partner heeft wordt in overleg gekeken of er een partner beschikbaar is. Inlichtingen voor de dinsdagavond mail naar wsdinsdag@bridgebcl.nl of bel 06-18933266 en voor de donderdagochtend mail naar wsdonderdag@bridgebcl.nl of bel 06-51089512.

Tandem Maatjes zoekt vrijwilligers

Lansingerland: Tandem ondersteunt inwoners uit Lansingerland, van jong tot oud, die graag een maatje willen die hen ondersteunt in het opbouwen van nieuwe of laten herleven van oude contacten. Je kan samen met de inwoner het gebrek aan contact doorbreken en helpen met het leggen van nieuwe contacten. Of gewoon luisteren naar degenen die hun verhaal kwijt willen aan iemand die goed kan luisteren, of even wandelen, kopje koffie drinken. Alles op basis van gelijkwaardigheid iets voor elkaar te betekenen. Is je interesse gewekt, neem dan contact op met ons, a.mullemeister@humanitas.nl tel 06-30737088 of https://www.humanitas.nl/lansingerland.