Thema-avonden in de Energiewinkel

Berkel en Rodenrijs - Ook dit najaar organiseert energiecoöperatie Nieuwe Lansinger Stroom weer meerdere thema-avonden over het besparen van energie. De avonden worden gehouden in de Energiewinkel aan de Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs. De start is om 19.30 uur, rond 21.30 uur wordt de avond afgerond met een drankje en gelegenheid tot napraten.

Tijdens een thema-avond wordt uitgelegd welke stappen je het beste kan zetten en welke keuzes je moet maken voor je woning. Energiecoaches van Nieuwe Lansinger Stroom en experts of leveranciers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Daarnaast worden inzichten en ervaringen gedeeld. Door de kleine groep van maximaal 15 deelnemers is er voor iedereen voldoende gelegenheid om vragen te stellen over de eigen situatie.
Afgetrapt wordt met een avond over isoleren op maandag 25 september. Op dinsdag 3 oktober is de avond over zonnepanelen en op maandag 16 oktober zijn de warmtepompen aan de beurt. Ga naar www.nieuwelansingerstroom.nl om aan te melden. Komen bovenstaande data niet goed uit? Op de website staan ook de data voor november 2023, januari 2024 en april 2024.
Nieuwe Lansinger Stroom is de lokale energiecoöperatie van Lansingerland die werkt aan een duurzamer Lansingerland. Daarvoor helpen de vrijwilligers van Nieuwe Lansinger Stroom inwoners én bedrijven met de energietransitie, met als doel een lager energieverbruik en minder fossiele brandstoffen.