Vitaal en Actief Inspiratiedag voor 60+

Lansingerland - Op 4 november organiseren Welzijn Lansingerland, Humanitas Lansingerland en het VIP Lansingerland in samenwerking met de gemeente Lansingerland een inspiratiedag voor 60-plussers die nog vitaal en actief zijn. Deze dag wordt gehouden bij Outdoor Valley en staat in het teken van meedenken en ontdekken wat er allemaal mogelijk is vanaf je zestigste. Bijvoorbeeld als je minder gaat werken of vervroegd met pensioen gaat waardoor je ineens meer vrije tijd krijgt. Laat je inspireren tijdens twee workshops.
De dag start om 10.00 uur met een toespraak van burgemeester Pieter van de Stadt, gevolgd door de presentatie "Geluk" door Merijn Ruis. In de ochtend en middag worden verschillende workshops aangeboden: wandelen met de boswachter, een schrijfworkshop, boogschieten, een goed gesprek bij het kampvuur of een inspiratie wandeling. De afsluiting is om 14.30 uur. De lunch is inclusief en gezond.
Aanmelden kan tot 13 oktober door te mailen naar activiteiten@welzijnlansingerland.nl of te bellen naar 010 - 522 55 45. Vergeet niet aan te geven welke twee workshops je voorkeur hebben.