Succesvolle Open Dag in Het Muziekpand

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 9 september hield Het Muziekpand een Open Dag. Bij binnenkomst werden bezoekers enthousiast begroet door vrijwilligers die deze dag rondliepen en muziek maakten.

In de lokalen was er voor toekomstige muzikanten gelegenheid kennis te maken met meerdere muziekinstrumenten. Ondanks het mooie en warme weer waren er meerdere nieuwsgierige kinderen en volwassenen aanwezig om zich door docenten en vrijwilligers te laten informeren over de aanwezige instrumenten en aan welke projecten ze kunnen meedoen. Iedereen was in de gelegenheid even te pingelen en het een en ander uit te proberen.
Voor deze gelegenheid hing er een groot scherm waar verschillende events die Het Muziekpand voor alle studenten organiseert, te zien waren. Ook de DJ/Producer afdeling was goed vertegenwoordigd met een aantal te gekke DJ’s die stonden te draaien. Het koor 123, Do, Re ,Me, gaf een kort en enthousiast optreden.
Dankzij de inzet van meerdere docenten en vrijwilligers van Het Muziekpand was het een zeer geslaagde dag vol met muziekplezier. Wie de open dag heeft gemist, kan ook een gratis proefles volgen. Kijk voor meer informatie en/of het afspreken van een gratis proefles op de site www.hetmuziekpand.nl.