Deel je (jeugd)verhalen met Marloes Nuijten van Mijn Deelboek

Lansingerland - De één begint te glunderen bij het terugdenken aan de jeugdherinnering van het spelen in de appelboomgaard van de buurman, de ander ziet dat de basis van het werkzame leven werd gelegd in de jonge jaren. Terugdenken aan verhalen van vroeger zorgt voor trots, voor verwerking en maakt de balans op voor de toekomst.

Wil jij terug in de tijd en samen met Marloes Nuijten, voormalig journalist en oprichter van Mijn Deelboek (www.mijndeelboek.nl), herinneringen aan je jeugd ophalen? Meld je dan nu aan voor de rubriek Geboren & Getogen in De Heraut. Een rubriek die ruim een jaar geleden van start ging en waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hoe zij zijn opgegroeid in Lansingerland. Hun hele leven of een groot deel van hun leven wonen de geïnterviewden uit deze rubriek in Lansingerland. Variërend van 60 tot 100 jaar.
Ook je verhaal met Marloes Nuijten van Mijn Deelboek delen en een deel van jouw unieke verhaal op papier hebben? Mail naar marloes@mijndeelboek.nl of redactie@de-heraut.nl.
Zou jij zelf je verhalen op papier willen zetten en wil je weten of Mijn Deelboek de manier voor jou is? Meld je aan voor de gratis online workshop van Mijn Deelboek. Hierin worden tips gegeven hoe je jouw verhalen vastlegt en is er alle ruimte om vragen te stellen. De workshop is op maandag 9 oktober van 14.00 tot 15.00 uur. Aanmelden kan t/m 8 oktober via marloes@mijndeelboek.nl.