Wandelen met de KBO

Bergschenhoek - Via de KBO Bergschenhoek kunnen liefhebbers zondag 24 september weer wandelen met Tiny. Met een klein groepje mensen loopt Tiny iedere 2e en 4e zondag van de maand door onze prachtige omgeving en kunnen de deelnemers weer even bijpraten of nieuwe mensen ontmoeten. De start is om 13.30 uur vanaf de Smitshoek 120, voor de St. Willibrordkerk. Er wordt ongeveer een uurtje gewandeld. Vertreklocatie is tevens eindpunt. Deze activiteit is voor iedereen die in een rustig tempo wil lopen. Aanmelden is niet nodig.

Workshop bloemschikken Rotta

Bergschenhoek - Vanaf maandag 25 september gaat de workshop bloemschikken weer beginnen. Onder deskundige leiding van Miep Bos worden alle kneepjes van het bloemschikken geleerd. Het eindresultaat mag je, vanzelfsprekend, elke keer mee naar huis nemen. Ook zal er speciale aandacht besteed worden aan een kerststuk. Er wordt op twee dagen les gegeven: maandagavond en woensdagmorgen. Elke 14 dagen is er een cursusdeel. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Gelet op de voorgaande cursus belooft het ook dit najaar weer een gezellige boel te worden. Informatie en aanmelden kan via miepbruinbos@hotmail.com , tel. 06 - 513 885 35. Locatie: Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164, Bergschenhoek.

Ontmoetingsmiddag Hervormde kerk

Bergschenhoek - Dinsdagmiddag 26 september is de eerste ontmoetingsmiddag van het nieuwe seizoen in de Hervormde kerk, Kerkstraat 1. De middag begint om 14.30 uur. Er zal een korte meditatie worden gehouden en er zal met elkaar gezongen worden. Hierna volgt er een lezing met beelden over de herfst. Aan het eind van de middag is er gelegenheid met elkaar een maaltijd te gebruiken. Rond 18.00 uur wordt deze middag afgesloten.

Klaverjasclub het Schooltje

Bergschenhoek - Op dinsdagavond 26 september komt Klaverjasclub het Schooltje weer bijeen om te klaverjassen in Het Berghonk, Burgemeester van Oostenweg 4. Tijd: 20.00 – 23.00 uur, ‘nakaarten’ kan natuurlijk ook. Entree € 3,50. De avond wordt verzorgd door Joop Benning en Margaret de Gruijter. Kom eens vrijblijvend meedoen, van harte welkom. Informatie: Margaret, tel. 06 - 423 321 07.

Uitgebreide lunch in Ontmoet!

Bergschenhoek - Vrijwilligers van Welzijn Lansingerland verzorgen elke donderdag van 12.00 tot 14.00 uur een heerlijk driegangenmenu in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. De plek om met elkaar te genieten van een uitgebreide lunch, een gezellig praatje en mensen te leren kennen. Toegang: € 10,50 voor een driegangenmenu. ActiefPashouders betalen € 7,90. Aanmelden voor deze activiteit kan tot en met de dinsdag voor de activiteit door te bellen met Welzijn Lansingerland: 010 - 522 55 45.

Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek – Kledingbank Lansingerland is geopend van maandag tot en met donderdag van 12.00 – 15.00 uur. Maak hiervoor een afspraak op 06 - 202 400 56. Kleding brengen kan tijdens de openingsuren, een afspraak maken is niet nodig. Wil je vrijwilliger worden, meld je dan aan via de website of via info@kledingbank-Lansingerland.nl . Voor donaties of andere informatie: www.kledingbank-Lansingerland.nl