Maak kennis met de wereld van techniek

Open dag op nieuwe vestiging GMB

Berkel en Rodenrijs - Op de Open Dag die GMB op zaterdag 23 september op de nieuwe vestiging in Berkel en Rodenrijs houdt, presenteert het bedrijf de boeiende wereld van de techniek. Iedereen is van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud en er staan hapjes en drankjes klaar.

Techniek is overal. Bij GMB houden ze zich vooral bezig met techniek in relatie tot water. Al zestig jaar zet het bedrijf zich in voor duurzame oplossingen op het gebied van waterkwaliteit, waterveiligheid, bio-energie en industriële bouw en infra. Zo bouwen en versterken ze dijken, bouwen en onderhouden ze rioolwaterzuiveringen en renoveren ze leidingstelsels. Samen met ruim 550 collega’s zorgen ze ervoor dat Nederland veilig en droog blijft.
Op de Open Dag kun je zien én ervaren hoe het werk eruitziet. Van groots materieel tot drones en de VR-bril. Met aandacht voor digitalisering, ecologie en slimme duurzame oplossingen zoals een mobiele windmolen. Medewerkers van GMB vertellen je alles over hun mooie vak.
Daarnaast wordt informatie gegeven over vacatures, de ontwikkelkansen bij GMB en de mogelijkheden voor stagiaires en trainees. Wil je daar alvast meer over weten? Kijk dan op www.werkenbijgmb.eu of bel/app naar Leon Rosenkamp, tel. 06 - 235 731 80.
GMB is gevestigd aan de Hertzstraat 1 in Berkel en Rodenrijs.