Rectificatie artikel Stichting Ambulance Wens

Berkel en Rodenrijs - Vorige week was in deze krant een artikel over de Stichting Ambulance Wens te lezen. In het artikel is echter een fout geslopen. Vermeld werd dat het idee voor de Wens Ambulance eind 2013 aan een keukentafel in Elburg ontstond, maar dat is niet juist. Dat betreft de Stichting De Veluwse Wensambulance.
De Stichting Ambulance Wens waar Berkelaar Gerrit van Groenigen voor actief is, werd opgericht in 2007 en bedacht door Kees Veldboer sr. aan zijn keukentafel in Rhoon. Kees Veldboer sr. is in 2017 overleden en zijn zoon Kees jr. is momenteel directeur van de Stichting Ambulance Wens.
Het werk van Stichting Ambulance Wens is zonder uw donatie niet mogelijk. Donaties zijn welkom op rekeningnummer: NL61 RABO 0112 9246 11 t.n.v. Stichting Ambulance Wens. Kijk voor meer informatie op de website www.ambulancewens.nl .
Zaterdag 23 september aanstaande staat Berkel Centrum volledig in het teken van de Veiligheidsdag. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende organisaties waaronder ook de Stichting Ambulance Wens. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er voor jong en oud verschillende activiteiten en demonstraties te zien in het centrum van Berkel en Rodenrijs.