Fusiefeest CBS-scholen de Wiekslag en de Poort

Bleiswijk - Wat doe je als twee scholen fuseren? Juist... dan vier je feest! Afgelopen donderdag 7 september was het zover, de leerlingen van CBS de Poort en CBS de Wiekslag konden eindelijk vieren dat zij nu officieel samenzijn onder de naam: CBS de Wiekslag.

De fusie is nu echt een feit. En dat werd groots gevierd. Al dansend en zingend kwam het aftelmoment dichterbij. Na 10 tellen gaven de trotse directieleden een druk op de rode knop en onder luid applaus barstte een confettiekanon los. Een groepsfoto voor het prachtige gebouw kon natuurlijk niet ontbreken.
De rest van de dag hebben de leerlingen van CBS de Wiekslag intens genoten van onder andere een stormbaan, springkussens, allerlei spelletjes en een mini-disco. Er werden eierkoeken versierd, ijsjes gegeten, er werd limonade gedronken en er was een echte kleurwedstrijd met fantastische prijzen.
De leerlingen maar ook de leerkrachten en de ouders kunnen terugkijken op een fantastische dag. Zij zijn klaar voor een net zo fantastische, gezamenlijke toekomst.