Orange Motors voor de hele regio

Berkel en Rodenrijs - De Opel dealer voor Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Rotterdam-Hillegersberg, Rotterdam Schiebroek en Pijnacker-Nootdorp. Kortom de dealer voor Lansingerland en omstreken is Orange Motors aan de Raadhuislaan.

In de achterliggende maanden heeft de Opel Service dealer voor Lansingerland een metamorfose ondergaan; zowel van binnen als van buiten is het pand flink onder handen genomen. Dit leverde een nieuwe eigentijdse uitstraling op.

Vestigingsmanager Roel van der Linden vertelt hierover: “Er ligt een nieuwe vloer, het verfwerk is aangepakt en bovendien kwam er een nieuwe naamvermelding op het pand. De bar heeft plaatsgemaakt voor een ruimte waar de klanten een kopje koffie kunnen gebruiken aan een tafel als ze even ergens op wachten. Later dit jaar is de werkplaats aan de beurt. Alle bedrijven van Orange Motors – zes in totaal, want naast Berkel en Rodenrijs bevinden die zich in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Naaldwijk, Schiedam en Hoogvliet – en de twee schadebedrijven krijgen allemaal dezelfde uitstraling. Daarmee zijn ze klaar voor de komende jaren.”

Leuke ploeg

De Berkelse ploeg van Orange Motors bestaat uit een zevental medewerkers: monteurs, en verkopers en elk jaar een stagiaire die het vak er komt leren.
“Een leuk team dat van aanpakken weet. Het gaat goed in onze vestiging; er worden weer volop auto’s verkocht, zowel nieuwe als gebruikte. We verkopen zowel nieuwe Opel personenauto’s als bedrijfswagens en verder alle merken gebruikte auto’s.”

Uitgebreid

De klant kan bij Orange Motors ook terecht voor alle voorkomende garagewerkzaamheden zoals onderhoud, reparatie, afhalen van onderdelen, accessoires en schadeherstel. “We zijn een allround garagebedrijf, dus ook voor winterbanden, verzekeringen en ruitreparaties kan men hier langs komen. Voor Opel, maar ook voor onderhoud en reparaties van alle andere merken auto's.
Het zal de passanten in de Raadhuislaan niet kunnen ontgaan: daar is al jarenlang een garagebedrijf gevestigd met een breed aanbod. De moeite waard er eens naar binnen te gaan.