Cor den Daas blijft bij Berkel als Hoofd Jeugd Opleiding

Berkel en Rodenrijs - CVV Berkel wil wat betreft de jeugdopleidingen spijkers met koppen slaan. De aanstelling van Cor den Daas als hoofd jeugdopleiding is daar een volgende stap in.

Den Daas vervulde deze functie al eerder bij de Berkelse zaterdagclub waar hij de afgelopen vijf jaar hoofdtrainer was met verleden jaar als hoogtepunt de promotie naar de tweede klasse.
Berkel-voorzitter Boris Wezenberg is content met deze overeenkomst. "Dit is goed voor de continuïteit van de vereniging. Als club zijn we blij, dat Cor zijn kennis en kunde gaat inzetten voor het opleiden van onze jeugdspelers in samenwerking met het groeiende trainerskader en de technische commissie. Cor kent de club en wij hebben als mens ook goede ervaringen met hem. Hij kent tevens de cultuur van de club. Dus wij wilden hem graag voor Berkel behouden en hij lijkt voor ons de juiste persoon om onze doelstellingen met de jeugd de juiste richting te geven."
De taak die Berkel en Cor den Daas overeengekomen zijn, is om met een juiste balans een kwaliteitsimpuls te geven aan zowel de selectie- als de niet- selectieteams alsmede aan de trainers. Hiermee wordt de volgende stap gezet om het beleid van papier naar het veld te krijgen. Cor zal vooral op en rond de velden te vinden zijn, maar ook met de TC verder werken aan de juiste organisatie voor continuïteit en borging van het voetbaltechnisch beleid bij CVV Berkel.
Cor den Daas heeft zin in zijn nieuwe job bij Berkel. "Ik ken ondertussen veel mensen bij de club met wie ik goed kan opschieten. En er is nog genoeg te doen om de club de komende jaren de vruchten te laten plukken van de eigen jeugdopleiding."